Προφίλ

Πριν από δέκα χρόνια,

ήμουν δικηγόρος με το δικό μου δικηγορικό γραφείο. Φαινομενικά τα είχα όλα: είχα εκπληρώσει τους επαγγελματικούς μου στόχους, ήμουν παντρεμένη με τον άνθρωπο που αγαπώ, και έκανα μια ισορροπημένη ζωή με υγιεινή διατροφή, γυμναστική, διακοπές, τα είχα όλα.

Το καρτεσιανό μου μυαλό μου έλεγε ότι όλα ήταν υπό έλεγχο, ότι τα είχα καταφέρει πολύ καλά και ότι θα ήταν ανόητο να αλλάξω το οτιδήποτε.

Η ζωή όμως είχε άλλη γνώμη.

Σε ηλικία 38 ετών, διαγνώστηκα με ένα αυτοάνοσο νόσημα. Τα συμπτώματα ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπορούσα να πάω στη δουλειά. Ακόμα χειρότερα, δεν μπορούσα να κάνω ούτε τις απλούστερες εργασίες εξαιτίας της κούρασης – το να φτιάξω ένα φλιτζάνι τσάι απαιτούσε όλη μου την ενέργεια. Αισθανόμουν αβοήθητη ... Η θεραπεία δεν λειτουργούσε όπως έπρεπε, και σχεδόν έχασα κάθε ελπίδα ότι η υγεία μου θα αποκατασταθεί. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν απελπισμένη...

Το μόνο που θα μπορούσα να κάνω, σε «κατ’ οίκον περιορισμό», ήταν να σκέφτομαι:
«Γιατί έχω όλα αυτά τα προβλήματα υγείας; Γιατί συνεχώς ανησυχώ για όλα όσα θα μπορούσαν να συμβούν (ή να μην συμβούν) σε σημείο που το σώμα μου να καταρρεύσει; Γιατί δε συνειδητοποιούσα ότι ήμουν πάντοτε σε ένταση, συνέχεια κυριευμένη από άγχος; Αν όλα ήταν υπό έλεγχο, γιατί ένιωθα χαμένη και εντελώς αποκομμένη από τα συναισθήματά μου;
«Γιατί σε μένα;» Το μόνο που ήθελα ποτέ ήταν να δρέψω τους καρπούς της σκληρής δουλειάς μου και να μπορέσω να απολαύσω την ευτυχία και την επιτυχία μου. Το μόνο που ήθελα πάντα ήταν εσωτερική γαλήνη. Στο κάτω κάτω, είχα επιτύχει κάθε στόχο που είχα θέσει για τον εαυτό μου. Είχα καταφέρει όλα όσα οι άλλοι περίμεναν από μένα.
Μια μέρα, κουρασμένη συναισθηματικά και σωματικά, άκουσα μέσα μου μια ήρεμη αλλά δυναμική φωνή που είπε:

«Κάνε γιόγκα.»
Εξεπλάγην στο άκουσμα αυτής της φωνής και από τη από τη σιγουριά με την οποία αντήχησε μέσα μου, αλλά ήμουν πρόθυμη να δοκιμάσω οτιδήποτε θα μπορούσε να με βοηθήσει. Αυτό που δεν συνειδητοποίησα αμέσως ήταν ότι η φωνή αυτή είχε τη δική της σοφία. Με οδήγησε σε ένα θεραπευτικό ταξίδι που ξεκίνησε από κάτι με το οποίο ήμουν σχετικά εξοικειωμένη, με τη γιόγκα.
Με το που ξεκίνησα τα μαθήματα γιόγκα, το άγχος μου άρχισε να μειώνεται και η ενέργεια μου άρχισε να επιστρέφει σιγά σιγά. Η δασκάλα μου της γιόγκα, η οποία σύντομα έγινε φίλη μου, πρότεινε να δοκιμάσω τη ρεφλεξολογία. Το ένα πράγμα οδήγησε στο άλλο και η ρεφλεξολόγος μου πρότεινε να επισκεφτώ μια έγκριτη ενεργειακή θεραπεύτρια.
Μπορούσα να κατανοήσω τα οφέλη της γιόγκα και της ρεφλεξολογίας, αλλά παρέμεινα σκεπτική και μάλλον καχύποπτη σε ό,τι είχε να κάνει με εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους και ενέργειες. Παρ 'όλα αυτά, από περιέργεια και εμπιστοσύνη, αποφάσισα να συναντηθώ με αυτή την ενεργειακή θεραπεύτρια. Προς μεγάλη μου έκπληξή και ευχαρίστηση, η θεραπευτική της μέθοδος λειτούργησε για μένα.
Η αρχή της θεραπείας μου.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, συγκινήθηκα βαθιά από τη σοφία και τη ικανότητα της θεραπεύτριας να βλέπει πίσω και πέρα από την επιφάνεια. Μου θύμισε την έμφυτη ευαισθησία μου και είπε: «Σταμάτα να τρέχεις να ξεφύγεις από αυτό που είσαι, και η υγεία σου θα αποκατασταθεί πλήρως. Ακολούθησε την έμφυτη εσωτερική σου σοφία και θα είσαι υγιής ».
Μετά τη συνεδρία ανακάλυψα την έμφυτη ευαισθησία μου, την οποία είχα από την πρώιμη παιδική μου ηλικία, και άρχισα να «βλέπω, να ακούω και να αισθάνομαι» ξανά. Στην αρχή, ήμουν συγκλονισμένη και δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Ήταν σαν να με είχε χτυπήσει κεραυνός. Η εμπειρία αυτή με έφερε ξανά σε επαφή με την εσωτερική μου σοφία και ενίσχυσε την ικανότητά μου να ακούσω την εσωτερική μου φωνή. Ευτυχώς, η ενεργειακή θεραπεύτρια μου δίδαξε τεχνικές διαχείρισης της ενεργειακής μου ευαισθησίας και με δίδαξε πως να τη χρησιμοποιώ, εκπαιδεύοντας με στο θεραπευτικό channeling.
«επιφοίτηση»
Αυτή η «επιφοίτηση» που με βοήθησε να ανακαλύψω το αληθινό μου χάρισμα και την εσωτερική μου πυξίδα με οδήγησε στη συνέχεια σε μια σειρά αλλαγών. Από τότε, ακολουθώ ένα τρόπο ζωής που να συνάδει με την εσωτερική φωνή μου και ξέρω ότι η εσωτερική μου σοφία με ευθυγραμμίζει με τη θέληση του σύμπαντος. Άρχισα να «πέφτω πάνω» στους σωστούς ανθρώπους, τις εμπειρίες και τις ευκαιρίες. Θα μπορούσε κανείς να πει ότι όλα αυτά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από «σύμπτωση» αλλά, στην πραγματικότητα, ήταν συγχρονικότητα ... Αυτό είναι μόνο μέρος της μαγείας που συμβαίνει όταν αγνοούμε τις «σειρήνες» των κοινωνικών και οικογενειακών συμβάσεων, προσταγών και προσδοκιών και στρεφόμαστε προς τα μέσα μας. Χάρη στην περιέργειά μου και την εσωτερική μου φωνή, ανακάλυψα και εκπαιδεύτηκα στο Ρέικι, την Υπνοθεραπεία, το Εννεάγραμμα και το Whole Person Coaching. Επίσης, είμαι αυτοδίδακτη στη χρήση ράβδων ραβδοσκοπίας για να κάνω ενεργειακές αξιολογήσεις ανθρώπων και τόπων, πράγμα που με βοηθά να κατανοήσω καλύτερα τις ενεργειακές ανάγκες των περιστατικών πριν από τη θεραπεία και την εξισορρόπησή τους.
Μηδέν κακό αμιγές καλού.
Έπρεπε να «πιάσω πάτο» για να συνειδητοποιήσω ότι πάντα υπήρχαν δύο φωνές που με οδηγούσαν. Η μία ήταν η φωνή της λογικής μου, η απαιτητική φωνή που με οδήγησε στην επιδείνωση της υγείας μου και κατά συνέπεια στην απώλεια της ευημερίας μου. Και η άλλη, αυτή της εσωτερικής μου σοφίας - μια απαλή, ήρεμη αλλά ισχυρή φωνή που πάντα αποδεικνύεται σωστή, που φροντίζει για το ανώτερο καλό μου και που είναι πάντα ευθυγραμμισμένη με την αποστολή της ζωής μου. Μια φωνή που ήταν πάντα εκεί, αλλά που αγνοήθηκε και θυσιάστηκε στο βωμό των κοινωνικών συμβάσεων και των οικογενειακών προσδοκιών. Μια φωνή που με κάνει να αισθάνομαι ολοκληρωμένη όταν την ακούω. Είναι η φωνή της αγάπης, της σοφίας και της εσωτερικής ειρήνης.
Έμαθα ότι για μπορέσω να την ακούσω έπρεπε να χαλαρώσω, να σταματήσω να «τρέχω» και να κάνω συνεχώς πράγματα, να βρω χρόνο για σιωπή και απλά να αφουγκραστώ. Εφόσον δεν είχα αφιερώσει ποτέ χρόνο στο να ακούσω το σώμα μου και να έρθω σε επαφή με τα συναισθήματά μου, το σώμα μου αρρώστησε και με ανάγκασε να σταματήσω κάθε δραστηριότητα και να ακούσω την εσωτερική μου σοφία.
Από τότε, είμαι υγιής χωρίς να παίρνω φάρμακα, έχω περισσότερη αγάπη να δώσω στον εαυτό μου και στους άλλους και οι σχέσεις στη ζωή μου έχουν γίνει καλύτερες από ποτέ. Μετά από χρόνια εκπαίδευσης και πειραματισμού με τα χαρίσματα μου, έχω δημιουργήσει τη δική μου μέθοδο ευεξίας, το i-Ki Coaching, και έχω την τύχη και την ευλογία να συνεργάζομαι με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Γράφω βιβλία και ταξιδεύω για ομιλίες, εργαστήρια, εκπαιδεύσεις, παρουσιάσεις και συνεδρίες.
Η αποστολή μου είναι να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε, να εμπιστευτείτε και να ακούσετε τη δική σας εσωτερική, έμφυτη σοφία και να καθοδηγείστε από μέσα. Με αυτή την ικανότητα, θα μάθετε την αποδοχή, τη συμπόνοια και την αγάπη πρώτα απ’ όλα για τον εαυτό σας και κατόπιν για τους άλλους. Θα μάθετε να κάνετε και να διατηρείτε υγιείς, ικανοποιητικές και ισορροπημένες σχέσεις. και τελικά, να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε τα αληθινά σας χαρίσματα για να εκπληρώσετε την αποστολή της ζωής σας με διαύγεια και γαλήνη.
Αναγεννημένη με μια νέα αποστολή.
Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μένα, κάντε κλικ εδώ και μετακινιθείτε προς τα κάτω για να παρακολουθήσετε την συνέντευξή μου από τη δασκάλα μου στο Coaching, Feroshia Knight, της σχολής CTW.

Κατεβάστε δωρεάν «Βρείτε το κέντρο σας σε 3’»

Κατεβάστε δωρεάν «Βρείτε το κέντρο σας σε 3’»

Γίνετε συνδρομητές στο newsletter μας και κατεβάστε δωρεάν το βιβλίο «Βρείτε το κέντρο σας σε 3 λεπτά»

 

Κλείστε μια δωρεάν συνεδρία 20’

Εγγραφείτε στο newsletter μας

 

x